mynewspapers.net

Hur du ansluter en hem larm för att trådlöst Internet

Hur du ansluter en hem larm för att trådlöst Internet


Ansluta en trådlös hem larm till din trådlösa Internet är ett utmärkt sätt att göra ditt hem säkrare. Med ditt hem larmsystem anslutna till ditt trådlösa Internet system, kan du distans övervaka ditt hem eller ge andra (t.ex. dina barn) tillgång till gör samma sak. Dessutom kan du kolla upp ditt hem säkerhetsstatus och få video på ditt hem inredning när som helst så länge du har tillgång till Internet.

Instruktioner

• Koppla in säkerhetssystemet till datorn via anslutningen som du har tillgänglig på systemets säkerhet mottagare. Detta kommer att bli en firewire, USB, etc. Installera alla drivrutiner som du uppmanas också. Om du inte räkna ut hur att ansluta mottagaren till datorn eller om du får problem med drivrutiner, leta upp din säkerhet systemmodell på nätet att hitta lösningen.

• Gå till datorns Kontrollpanelen och välj "Energialternativ". Ställa in datorn att aldrig stänga av eller sova eller övervintra automatiskt. Detta ställer in datorn att fungera som din säkerhetssystem server.

• Få streaming programvara. Söka på Internet för "Streaming programvara" att ladda ner den utan kostnad. Välj den du vill och ladda ner den. Eller du kan välja för att köpa streaming programvara.

• Läs instruktionerna för din nya programvara för att se hur måste du konfigurera datorn för att köra programmet. Vanligtvis måste du ställa in datorn att fungera som säkerhetssystem servern. har en statisk IP; och har en filmapp till din webcam på skrivbordet.

• Ange din statisk IP. Välj "Kontrollpanelen" och sedan välja "Nätverksanslutningar", högerklicka sedan det nätverk som du använder. Kopiera din IP-adress. Gå tillbaka till din huvudsakliga Kontrollpanelen och öppna "Internet Protocol". Instruera din dator för att använda en IP-adress som består av din IP-adress med den siffran "1" läggas till i slutet. I händelse av att du får ett felmeddelande för detta, bara fortsätta att lägga till ett annat "1".

• Placera filen ansluter datorn till din webbkamera i en offentlig mapp och lägga ett lösenord på den. Bara ge detta lösenord till andra som du litar övervaka ditt hem.