mynewspapers.net

Hur du ansluter en flexibel kanal

Hur du ansluter en flexibel kanal


Flexibel kanal har blivit den vanligaste typen av kanalen används på nya installationer. Det kanske inte är lika hållbara som metall kanal arbete, är flexibel kanal snabbare, enklare och mer mångsidig att installera. Om korrekt installerat, är flexibel kanal effektiv och långvarig. Nyckeln till installationen är tätning duct anslutningarna till stammen linjen och register stövlar ordentligt hängande duct arbetet på rätt sätt

Instruktioner

• Mäta längden på trumman till kragen på stammen linjen där trumman kommer peka ut till registret boot där luften levereras. Låt 2 inches på varje ände av kanalen att glida på krage kontakt och boot-anslutning.

• Sträck den flexibel kanalen ut och mäta rätt längd. Skär den yttre locket och isolering av kanalen med en rakkniv kniv och skära stöd tråd med avbitare.

• Låg trumman ut där det installeras. Päls krage kontakten att kranar från huvudstammen med mastix lim och skjut det inre linern av flexibel kanal på mastix. Säkra med en nylon rem med en rem pistol. Skjut den isolering och yttre locket över det inre linern och säkra med en nylon rem.

• Spänn fast trumman upp minst var 5 fot om kanalen skall avbrytas, som i en krypgrund. När du kör trumman, gör inte någon sharp visar att kommer kink duct arbetet eller orsaka en begränsning till luft flöde. Anslut den bortre änden till boot-kontakten. Med krage, täcker kontakten med Mastix, Skjut det inre-linern över mastix och säkra med en nylon rem. Dra den isolering och yttre locket över inner-liner och säkra med en nylon rem.