mynewspapers.net

Hur du ansluter en Digital Converter Box till en analoga VCR

Hur du ansluter en Digital Converter Box till en analoga VCR


En digital converter box används för att konvertera digitala TV-signalen till analog så att en analog TV kan visa programmering. Dock behöver du inte ansluta direkt rutan omvandlare till en analog TV. Rutan converter kan du ansluta till en analog video. Detta sänder TV-signalen via VCR, vilket ger dig möjligheten att spela in analoga innehåll.

Instruktioner

• Anslut videokälla till "In"-porten på baksidan av digital omvandlaren. Källan kan komma från en kabel kör ur väggen (om du inte har en kabel-TV) eller en antenn.

• Anslut RCA audio/video-kablar till de röda, vita och gula "Video Out" portarna på baksidan av rutan converter. Anslut de andra ändarna i de "Video i" hamnarna på analogt VCR. Kontrollera att alla kablar är isatta i rätt port färg.

• Sätt in den andra uppsättningen av RCA-kablar till "Video Out"-porten på analogt VCR. Anslut andra ändarna av kabeln till "Video i" port på TV.

• Slå på TV, analog video och digital converter box. Tryck knappen "Video" på TV. Du kan se både programmering och VHS-band på din TV.