mynewspapers.net

Hur du ansluter en Converter Box till en Analog TV & VHS/DVD-spelareKombinationen VHS/DVD spelare är smidiga eftersom de tillåter folk att titta på VHS-band och DVD-skivor från samma maskin. Med införandet av digital television, men är dessa maskiner verkningslösa om inte är ansluten till en digital converter box. En digital converter box kan en analog TV och VHS/DVD spelaren ta emot digital-TV sänds signaler genom att omvandla den digitala signalen till en analog signal. Genom att använda en inomhus eller utomhus antenn och en koaxial kabel, kan VHS/DVD-spelaren du titta och spela in TV-program.

Instruktioner

• Koppla bort TV, VHS och DVD-spelare och digital converter box elektriska uttagen.

• Kontrollera att ett slutet av koaxial kabeln som medföljde VHS/DVD-spelaren är ansluten "Ut till TV" ingång på baksidan av VHS/DVD-spelaren, sedan den andra änden på baksidan av TV: N där antennen generellt går.

• Anslut inomhus eller utomhus antenn kabeln "Antenn i" ingång på baksidan av rutan digital omvandlare.

• Leta upp koaxial kabeln som följde med digital omvandlare rutan och Anslut ena änden av kabeln till "Ut till TV" input på rutan digital omvandlare och den andra änden av kabeln till "Antenn i" ingången på baksidan av VHS/DVD-spelaren.

• Plug TV, VHS och DVD-spelare och digital converter box tillbaka till elektriska uttag när allt hänger ihop.