mynewspapers.net

Hur du ansluter en bärbar dator till en Sony KDL - 32L 4000 LCD-TV

Hur du ansluter en bärbar dator till en Sony KDL - 32L 4000 LCD-TV


Sony KDL - 32L 4000 LCD är en 32-tums, platt-TV med flera typer av input kontakterna för upphakning av audio-video utrustning, inklusive en bärbar dator. Att välja rätt kabel för anslutning beror på de tillgängliga portarna på den bärbara datorn för överföring av signalen. Nyare bärbara datorer med en högupplöst media interface (HDMI) port kan ansluta direkt till Sony TV: ns HDMI-porten. Bärbara datorer med endast en video graphics array (VGA) port anslutas till Sonys D-sub PC-ingången med en D-sub-kabel tillgänglig på datorbutiker. Det behövs också en ljudkabel med mini-pluggar med VGA.

Instruktioner

• Stänga av den bärbara datorn och stänga av Sony LCD.

• Stick in kontakten i änden av HDMI-kabeln till HDMI-porten längs kanten av den bärbara datorn, vanligtvis längs bakre kant. Den bredare sidan av kontakten ska vändas uppåt om du vill ansluta den bärbara datorn port.

• Anslut den andra änden till en av de två HDMI-portarna på baksidan av Sony LCD. Antingen port fungerar.

• Slå på den bärbara datorn och TV, sedan tryck och släpp Sony fjärrkontroll "Input"-knappen tills den bärbara skärmen visas på LCD-TV.

• Stick in VGA kontakten i ena änden av D-Sub/VGA-kabeln till VGA-porten på kanten av den bärbara datorn genom att matcha plug stiften med 15 hålen i hamnen. Slå i kontakten så den bredare kanten är uppåt, skjut kontakten på porten och dra åt låsskruven på vardera sidan av kontakten för hand.

• Anslut den andra änden till uttaget på baksidan av Sony märkta PC IN, matchande upp metall stift med hålen i uttaget på TV: N. Dra åt skruven lås på varje sida av kontakten.

• Anslut mini kontakt i ena änden av ljudkabeln till hörlursuttaget på den bärbara datorn, sedan den andra änden av kabeln till små Audio IN-uttaget på baksidan av TV: N.

• Slå på den bärbara datorn och TV, sedan tryck och släpp Sony fjärrkontroll "Input"-knappen tills den bärbara skärmen visas på LCD-TV.