mynewspapers.net

Hur du ansluter en bärbar dator till en Panasonic TV

Hur du ansluter en bärbar dator till en Panasonic TV


Du kan ansluta en bärbar dator till din Panasonic TV så att du kan visa din datorskärm på TV: n. Detta är användbart när du har en video på din dator eller Internet som du vill visa på en större skärm. Ansluta en bärbar dator till en TV är en enkel procedur som alla kan göra. Det finns fem olika typer av gemensamma videokablar som kan användas för att ansluta en bärbar dator till en TV, beroende på vilka typer av portar som datorn och TV har.

Instruktioner

• Kontrollera din laptop och TV hamnar att ta reda på vilken typ av kabel du behöver. Du kan referera till produkternas ägare manualer för denna information. Om din laptop och TV gör inte har matchande portar, kan du köpa en adapter på någon elektronik butik som bär dessa kablar.

• Anslut den bärbara datorn till TV: N. Anslut ena änden av videokabeln till porten på din bärbara dator och den andra änden i porten på din TV.

• Slå på din laptop och TV. Video från din bärbara dator visas nu på TV-skärmen. Om du inte ser videon från din bärbara dator på din TV, justera inställningen "Video Input" på din TV tills den visas. Du kan också behöva justera skärmupplösningen på din bärbara dator till bättre passar din TV proportioner. Se bruksanvisningen för ditt operativsystem för instruktioner om hur du justerar skärmens upplösning.