mynewspapers.net

Hur du ansluter en bärbar dator till en LCD-TV med VGAEn bärbar dator kan användas med en extern skärm genom att ansluta en kabel mellan dess videoutgång och skärmens videoingång. Ansluta en dator laptop som har en VGA-typ dator utgång till en LCD-TV med en eller två särskilda grafikkort. Grafikkort kommer att konvertera VGA video att produktionen av den bärbara datorn till en som LCD-TV kan erkänna och Visa kvalitet. Grafikkort kan köpas från en dator eller elektronik butik och några justeringar behöver göras till både den bärbara datorn och en LCD-TV.

Instruktioner

• Anslut VGA slutet av adapter VGA-till-DVI-kabeln till VGA-utgång på den bärbara datorn. Dra åt skruvarna på varje sida av VGA slutet med fingrarna för att skydda det på plats.

• Plug DVI utgången av VGA-till-DVI-adapter kabel till DVI-ingången på baksidan av LCD-TV. Om det finns ingen DVI-ingång, kabel DVI sätt i änden av DVI-till-HDMI-kabeln till DVI utgången av VGA-till-DVI-adapter kabel och HDMI-utgången av DVI-till-HDMI-till HDMI-ingången på baksidan av LCD-TV.

• Slå på TV'N. Tryck på "Menu" knappen på fjärrkontrollen. Gå till "Inställningar". Välj "Video" från listan över val under "Inställningar". Välj "Video input" från listan av val under "Video." Välj "DVI" eller "HDMI" från listan över val under "Videoingång," beroende på vilken ingång på baksidan av LCD-TV: N används. Tryck på "Menu" knappen igen för att lämna menyerna. Stäng av TV'N.

• Slå på PC laptop. Gå till "Start", "Min dator", "Kontrollpanelen." Välj "Skärmar" i "Kontrollpanelen". Välj "tusentals färger" på "Färger" droppa-ned menyn på det fönster som visas. Välj "640 x 480" från rullgardinsmenyn "Upplösning".

• Klicka på "Apply" knappen längst ned i fönstret. Stäng fönstret genom att klicka på röda "X" i det övre högra hörnet. Starta om den bärbara datorn. Slå på TV'N.