mynewspapers.net

Hur du ansluter en Acer Aspire 5610 med ett brutet avskärmer till en extern bildskärmBärbara datorer som Acer Aspire 5610 ger computing på-den-gå, men bärbara datorer bärbara karaktär gör dem mer benägna att slitage. De tunna LCD-skärmarna på bärbara datorer är särskilt känslig för skador. Lyckligtvis kan du fortfarande använda din bärbara dator om skärmen går sönder. Lär dig hur du ansluter en Acer Aspire 5610 till en extern skärm att fortsätta använda systemet, även om LCD-skärmen är trasig.

Instruktioner

• Anslut bildskärmens videokabel till den blå VGA-porten på vänster sida av Acer Aspire 5610. Aktivera den bärbara datorn.

• Tryck på ström-knappen på framsidan av bildskärmen för att slå på den. Kontrollera att den är ansluten till ett eluttag och att den andra änden av video bildskärmskabeln är ansluten till baksidan av enheten.

• Tryck på "Fn" och "F5" på Acer Aspire tangentbord samtidigt. Detta kommando ändras visas utdata från den bärbara datorn skärm till en extern bildskärm. Datorn visas nu på skärmen.