mynewspapers.net

Hur du ansluter DVD till kabel-TV

Hur du ansluter DVD till kabel-TV


Även om det kan verka förvirrande, är ansluta en DVD-spelare till en TV relativt enkel. Oavsett om du har en kabel-TV eller inte, kan du fortfarande ansluta en DVD-spelare till din TV. Om du förstår principerna bakom A / V elektronik, kan du ansluta en DVD-spelare till alla set-up.

Instruktioner

• Kontrollera hur dina kablar är inställda. Om du har din koaxialkabel som ansluts direkt till din TV, finns det inte mycket att göra. Anslut DVD-spelaren till din TV med den tillämpliga kabeln. Exempel är A / V, S-video och HDMI. Se till att du ansluter du kabeln till "video out" anslutningen på din DVD-spelare och "i" videoanslutning på din TV.

• Kontrollera baksidan av din TV för A/V-i-anslutningar. Om du har två uppsättningar av anslutningar, kan du använda en för din kabel-TV och den andra för din DVD-spelare. Om så är fallet, följer du instruktionerna i steg 1 att ansluta din DVD-spelare.

• Få en extra coaxial kabel om du har en kabel box och bara har en uppsättning av A / V i anslutningar på din TV. Koppla ur kabeln från TV: N och Anslut den till "TV i" anslutningen på DVD-spelaren. Få extra koaxialkabeln och ansluta den till "TV-ut"-anslutning på din DVD-spelare och Anslut den andra änden till din TV. När detta är klart, har du kabeln från väggen gå in din kabel-TV, en annan kabel som går från din kabel-TV till din DVD-spelare och en sista kabel som går från DVD-spelaren till din TV.

• När du har slutfört steg 3, Använd lämpliga A-kablar för att ansluta DVD-spelaren till din TV som beskrivs i steg 1. Kom ihåg att ansluta kablarna till "ut"-anslutning på din DVD-spelare och "in"-anslutning på TV: N.