mynewspapers.net

Hur du ansluter dragspel axelband

Hur du ansluter dragspel axelband


Dragspel är ett traditionellt folk instrument som spelas upp samtidigt som antingen stå upp eller sitta ner. Hursomhelst, det är tillrådligt att använda dragspel axelband. För nybörjare i synnerhet gör remmar instrumentet mycket lättare att spela som de bidrar till att placera dragspel på rätt plats på kroppen. Vadderade Justerbara axelband är den mest använda formen av dragspel rem, eftersom de tillåter att den mest komforten och bästa passform. Storlek och montering av dragspel axelband beror på både storleken på dragspel och storleken på spelaren.

Instruktioner

• Titta på banden. Axelband i allmänhet kommer i två delar. Toppen av remmen är bredare än botten på bältet och kommer inte att ha ett spänne på den.

• Remmar Orient båda bredvid varandra med topp eller bredare slutet av remmar längst vägen från du och spännde fast slutet av banden närmast dig. En rem kommer vara längre än den andra. Detta är den rätta axelremmen.

• Leta efter strap fästet på kroppen av dragspel. Remmen fästet kommer antingen vara ett fäste eller två mindre tillsammans. Vanligtvis placeras rem fästet på toppen av avsnittet tangentbord av dragspel.

• Anslut banden i linje med vinkeln på fästet. Anslut den högra axelremmen till vänstra fästet och den vänstra axelremmen i högra fästet. Kom ihåg att rätt axelremmen längre än den vänstra skuldra fästa med remmen.

• Lyft högra axelbandet över vänster bältet så att banden korsa.

• Placera armarna genom korrekt axelbanden och lyft dragspel på kroppen för att se hur det känns. Detta steg kan också gjort sitter ner om du är nervös över att stå upp innan remmarna justeras korrekt. Kontrollera att du inte har fångat rätt bältet under nycklar innan du sätter dragspel på, eftersom detta kan orsaka skador på dragspel.

• Fortsätta att justera remmarna tills hakan är i linje med svart toner på tangentbordet. Den vänstra axelremmen behöver oftast skärpning för att säkerställa att det inte halka eller ramla av axeln.

• Kontrollera att vikten på dragspel känns jämnt fördelade på din kropp och remmarna sitter platt på dina axlar och rygg.