mynewspapers.net

Hur du ansluter 2 mottagare till en maträtt

Hur du ansluter 2 mottagare till en maträtt


En koaxial signal splitter, även känd som en multiswitch, kan användas för att ansluta två satellitmottagare till en enda skål för att visa TV-program i två olika rum. Växeln ansluts till mottagare och skålen med standard koaxialkablar till dela upp satellitsignalen för separata program kan avnjutas i olika rum. Kontrollera befintliga mottagaren som följde med för att se om det är skicklig av stöttande en andra mottagare. I så fall kommer inte att en multiswitch vara nödvändigt.

Instruktioner

• Kontrollera baksidan av mottagaren som kom med satellit för att se om det finns en koaxial kabel uttag för att ansluta en andra mottagare. Så, använda det jack och en koaxial kabel för att ansluta den andra mottagaren. Koaxial kabel fäster med gängade kopplingar i varje ände vände medsols runt uttagen.

• Koppla koaxialkabeln från en befintlig mottagare om den inte har en koaxialt uttag för en extra mottagare. Om ansluter två mottagare för första gången, använda den koaxiala kabeln in i byggnaden från satellit och fortsätta till steg 3 för hooking upp multiswitch.

• Anslut kabeln från skålen att LIRKA IN-uttaget på multiswitch och vrid kopplingen medurs taxameterns anslutning.

• Krok upp en koaxialkabel till var och en av två OUT-kontakterna på den andra sidan av multiswitch.

• Anslut en av kablarna till första satellitmottagaren och fast andra kabeln till en andra mottagare.

• Infoga rött, grönt och blått (RGB) ansluts på ena änden av komponentkablarna till matchande video OUT-uttagen på baksidan av mottagarna och Anslut sedan pluggar i den andra änden till video IN-uttag på varje TV-apparat.

• Anslut de röda och vita audio kontakterna till färgkodade Audio OUT-uttagen på varje mottagare och infoga andra ändarna i Audio IN-jack på varje TV.