mynewspapers.net

Hur du anpassar ridning gräsmatta & Garden gräsklippare

Hur du anpassar ridning gräsmatta & Garden gräsklippare


Ridning gräsklippare gör gräsklippning mycket lättare än det brukade vara. Ridning gräsklippare tenderar att röra sig ganska långsamt, så att människor tillbringar mycket tid på dem. När upprätthålla en stor gräsmatta, gården eller trädgården. På grund av den tid det tar för gräsmattan underhåll och kostnader förknippade med en ridning gräsklippare, gillar folk att anpassa sina gräsklippare till sin egen personliga smak. Anpassa en åkgräsklippare för Park och trädgård är en enkel process.

Instruktioner

• Tvätta gräsklipparen noggrant med varmt vatten och milt rengöringsmedel att ta bort smuts eller skräp före anpassning. Att klipparen för att torka.

• Tillämpas en primer på gräsklipparen med en spruta eller en rulle att täcka färg jobb så du kan måla om det. enligt dina önskemål. Förhindra att primer droppande till motorn eller andra känsliga områden på gräsklipparen. Låt primern torka. Applicera ett andra lager.

• Måla gräsklipparen i färgskalor att passa med en spruta eller roller. Du kan vara kreativ med färgskalan att göra klipparen ser ut som ett racing fordon, en "Ghostbusters" bil eller något annat som slår din fantasi.

• Bifoga vinyl dekaler till gräsklipparen. De fäster med klister. Du kan beställa dekaler som passar din estetiska smak eller du kan begära en anpassade dekal skapelse.

• Påpekande racing på baksidan av gräsklipparen. Fäst en tunn plast stav tillbaka gräsklipparen med klister. En flagga i valfri färg läggs visual variansen till din gräsklippare.