mynewspapers.net

Hur du anpassar Outlook kalender Utskriftsformat

Hur du anpassar Outlook kalender Utskriftsformat


Skriva ut kalendern i anpassade stilar med hjälp av alternativen på sidan set-up. Dessa alternativ kan du välja layout, teckensnitt, skuggning och innehållet i kalendern före utskrift. När du anpassa formatmallen kalendern format, förhandsgranska ändringar för att säkerställa att de ser ut som du vill. Justera stil genom att ändra format, papper och sidhuvud/sidfot delar av Outlook-kalendern. Efter att ändringarna, bekräfta ändringarna och skriva ut din kalender.

Instruktioner

• Öppna Outlook 2007 och välj ikonen "Kalender" i navigeringsfönstret. Välj den kalender som du vill skriva ut. Väljer du "File" och "." Välj formatmallen genom att välja ett från listan "Skriva ut stil".

• Välj "Definiera stilar." Rutan definiera stil dialog visas. Klicka på "Redigera". Klicka på fliken "Format" Välj den sida layouten genom att ändra det "Layout" drop-down listan. Lägga till aktiviteter i kalendern genom att markera en aktivitetstyp från listrutan "Uppgifter". Om du vill inkludera en anteckningsområdet med dina avtalade tider och händelser, kolla den stil du vill ha i avsnittet "Inkludera". Definiera tidsperioden för kalendern i den "Print från" och "Skriv till" drop-down listan.

• Definiera typsnitt för datum rubriker och avtalade tider i avsnittet "Font". Lägga till en skugga genom att markera alternativet "Print med grå skuggning". Välj din pappersstorlek, orientering, marginalerna och formatet på "Papper" tab. Lägg till anpassade sidhuvuden och sidfötter på fliken "Sidhuvud/sidfot".

• Klicka på "Förhandsgranska" att granska ändringarna. Klicka på "Stäng" för att stänga förhandsgranskningen. Klicka på "OK" för att spara ändringarna.