mynewspapers.net

Hur du anpassar ett festtåg skärp

Hur du anpassar ett festtåg skärp


Ett festtåg skärp ges till vinnare och deltagare i ett festtåg (skönhet, talang). Skärp kan ges till varje tävlande att visa deras namn eller andra identifierande kriterier (land, stat, stad). Vinnare av festtåg tilldelas också vanligtvis ett skärp den staten deras slutliga rankningen (vinnare, andra, tredje). Bågen är gjord av olika typer av tyg.

Instruktioner

• Undersöka ett skärp och bestämma hur det ska anpassas. Att ha en tydlig plan i åtanke hjälper till att undvika misstag och gör bågen komma till liv.

• Lägga till bokstäver. Ytterligare bokstäver kan läggas för att expandera på den ursprungliga bokstäver. Till exempel; om bågen säger "Florida", kan färdiga bokstäver sys på flickans initialer. Detta ger en personlig touch till skärp.

• Lägga till färg. Färg kan användas för att göra skärp mer färgglada. Bågar är vanligen en solid färg. Måla bågen ger bäraren en chans att uttrycka sin kreativitet. Till exempel; en väggmålning kan målas på bågen eller bara en fri form uttryck.

• Lägg till extra material, som paljetter, pilbågar och trasa; dessa kan anslutas för att ge plagget djupet. Bågen behöver inte vara en tråkig tillbehör. Det kan vara levande och royal. Ju mer strukturerad skärp, mer närvaro har.

• Lägga till kostym juveler. Kostym smycken gör bågen gnistra och ger en illusion av smycken. Kostym juveler är billiga och kan fästas i något mönster. Juvelerna kan även ordnas som broderi för bokstäver på bågen.