mynewspapers.net

Hur du anpassar en Varsity ulljackaVarsity jacket är en stapelvara i många skolor, med idrottare att vara stolt att visa upp sina brev på jackan. Även om det verkar att de flesta varsity jackor ser likadana ut på din skola, är Jackorna faktiskt mycket anpassningsbart. Om du inte gillar den typiska titta på jackan--- eller bara vill sticka ut från mängden---kan du anpassa en varsity ulljacka till dina specifika önskemål.

Instruktioner

• Webbplatsen för företaget som gör skolans jackor. Troligtvis är har din skola en varsity jacka säljare som rekommenderas framför andra. Du kan även kunna få en särskild rabatt genom leverantören, så det är bäst att gå igenom dem. På bolagets hemsida, kommer du att kunna se olika alternativen tillgängliga för dig.

• Välj en jacka stil. Vanligtvis kommer du att kunna välja från en all-ull jacka eller en som har läder ärmar och en ull-kropp. Vill du läder ärmar, kan du välja från en raglan stil, där läder täcker axeln, eller som ärmar, där lädret börjar på armen.

• Välja färger för din jacka. De flesta människor kommer att välja skolan färger, men om du hellre vill kan du välja andra färger som du vill. Du kan också skilja dig själv genom att vända på sätt som andra studenter bär jackor. Till exempel om de flesta elever väljer en lila jacka kropp med gula ärmar, kan du välja en gul kropp med lila ärm. Du kan också anpassa färgerna i de mindre detaljerna som tryckknappar och fickor.

• Anpassa krage, linning och manschett genom valet av antalet ränder och färgerna som du vill.

• Anpassa jackan med ditt namn, nummer och skrivelse. Om du spelar sport, kan du lägga till din tröja nummer på jackan. Du kan också lägga till skolan brevet eller ditt namn. Om du inte vill företaget att göra detta, du kan lägga till dessa detaljer själv vid ett senare tillfälle.

• Ange storleken för din jacka. Jämför dina mått till företagets storlekstabell för att vara säker för att få passa. Vissa skolor kommer att uppmana leverantören i att visa de mönster, som kan vara ett bra tillfälle att prova på storlekar för att se hur de passar.