mynewspapers.net

Hur du anpassar din egen fotboll ansiktsmask

Hur du anpassar din egen fotboll ansiktsmask


Fotboll ansiktsmask primära funktion är att skydda spelarens ansikte. Det betyder inte att du inte kan uttrycka din stil samtidigt att hålla dig säker. Med lite kreativitet, kunde du ta till HALSTER medan att uttrycka din personlighet. Medan du bör definitivt vara noga med att inte göra något som skulle kunna äventyra integriteten i masken, är de enda begränsningarna din fantasi. Om din stil är tillräckligt attraktiv, kan du även övertyga lagkamrater att anta din look.

Instruktioner

• Undersöka så många olika typer av fotboll hjälm ansiktsmasker som möjligt. Detta kommer att ge dig inspiration till din egen design. I en artikel om utvecklingen av fotboll hjälm visar "Popular Mechanics" som möter masker har förändrats mycket under åren. Lagen har också experimenterat med olika färger och material.

• Brainstorm att få dina idéer flödar. Vid denna punkt, bör du låta fantasin flöda. Du kan anpassa din ansiktsmask med en etikett emblazoned med ditt smeknamn. Du kan göra stolpar i din ansikte mask ser ut som en haj öppen mun för ett mer skrämmande utseende. När det gäller färger, överväga att använda vissa färglära. Donald Johansson, skriva för färger på webben, påpekar att använda kompletterande färger med motsatt platser på färg hjul (som orange och blå) ger kontrast, så att du kan stå ut.

• Slutföra en design för din ansiktsmask genom att skissa en full-color rendering för referens. Det kan vara bra att få feedback från andra eller avsätta din design för ett par dagar så kan du titta på det med friska ögon innan du börjar anpassning.

• Förbereda din ansiktsmask för kundanpassning. Först ren ansiktsmask grundligt så att färg eller annat material kommer att följa ordentligt på ytan. Därefter gäller maskeringstejp längs den design som du vill lägga till. Detta kan ta en liten stund, men det kommer hjälpa dig sätta skarpa, professionella rader på din ansiktsmask.

• Måla din ansiktsmask med hobby emalj måla eller något liknande. Modell-making entusiaster används för att måla sina metall modeller, och din ansiktsmask är gjord av metall, så detta är ett bra val. (Det är inte ditt enda alternativ, naturligtvis.)