mynewspapers.net

Hur du anpassar Adidas skorAdidas varumärke är synonymt med berömda tre-randiga emblem som används på ett omfattande utbud av sportkläder och skor. Adidas har David Beckham som en av dess mest kända uppgifter och hans skor lätt kan identifieras av den berömda nummer 7 på baksidan av varje start och DB initialerna på varje tunga. Adidas inte reservera boot personalisering för de bästa spelarna i världen, dock. Nu ger de en särskild webbplats där alla kan anpassa och köpa en uppsättning av adidas skor.

Instruktioner

• Logga in på Internet och gå till www.miadidas.com. Du kommer att hänvisas till en hemsida som visar en serie stövlar från adidas allt från ett urval av olika sporter, inklusive fotboll, basket och tennis. Använd knappen "Se alla MiAdidas produkter" till nedre högra hörnet på hemsidan för att avslöja en full-skärm av den aktuella katalogen.

• Välj start och klicka på knappen "Anpassa". Du kommer att omdirigeras till en sida som gör att du kan anpassning skodon. Välj en kön från den "Manliga" eller "Kvinnliga" radio knappar som tillhandahålls och ange vilken dimensionering metod du föredrar att använda. Det finns ett urval av USA, UK, franska eller japanska alternativ.

• Välj lämplig storlek av skodon. På webbplatsen kan du välja individuella mätningar för vänster och höger fot. Välj länken "Passande Tips" om du är osäker på hur man mäter dina fötter. När storleken för varje fot har fastställts, välj bredd på varje stöveln innan du klickar på 'Nästa' för att fortsätta.

• Välj individuella stil från de tre alternativ som finns på vänster sida av skärmen. Det första alternativet gör att du kan anpassa sidan mönstret på din start. Andra alternativet justera översiktsbild av dina skor. Det tredje alternativet gör att du kan välja för Sulan på boot. Tryck på knappen "Anpassa" när alla tre val har gjorts.

• Välj alternativ som finns till vänster på sidan. Justera färger för att uppfylla dina önskemål och lägga vävda flaggor i din önskat land. Färgen på skosnören kan justeras, och det finns också en möjlighet att göra ändringar för att förbättra luftcirkulationen inne i bagageutrymmet.

• Fortsätta genom personalisering processen tills din boot är precis hur du vill ha den. Dubbelkolla genom ditt val, och när du är nöjd, klicka på länken "Spara denna sko" till slut. Du kommer att behöva skapa ett konto och lösenord så att du kan referera till skon igen. Du kan också välja "Finish" och du kommer att guidas till en betalningssida så din beställning kan förädlas och levereras.