mynewspapers.net

Hur du anger spelregler i ett klassrumKlassrummet förvaltning och disciplin kan göra eller bryta en lärare. Även de mest kunniga lärare kan kämpa med att upprätthålla ett effektivt och systematiskt lärande miljö. Inställning grundregler och konsekvenser tidigt, praktiserande förfaranden och genomdriva regler konsekvent kan bidra till en lärares pedagogiska framgång.

Instruktioner

• Vet dina elever. Grunderna i klassrummet förvaltning är samma över flera årskurser, måste klassrummet regler anpassas för att möta de klass nivå och förmågor av studenter. Ange dina elever upp för framgång genom inställningen rimliga förväntningar på dem. Klassrummet regler för elever i första klass kommer att vara annorlunda än för dem i 11: e klass. På samma sätt kräver klasser för elever med särskilda behov, såsom de med lärande, känslomässiga eller utvecklingsstörningar, olika regler.

• Bestäm i förväg vad du behöver från studenter för att skapa ett framgångsrikt lärandemiljö. Om du lär en innehållsområdet som kräver studenterna att flytta om i rummet, som en vetenskaplig klass, bestämma hur du vill att elever bete sig under denna tid. Du måste också bestämma vilka aktiviteter kräver särskilda förfaranden. Med detta i åtanke, skapa en lista med cirka fem eller sex regler som kan genomföras omedelbart och tillämpas konsekvent.

• Börja ställa in regler på dag ett. Den första dagen i skolan har du chansen att presentera din grundregler för studenter. Lägga upp reglerna i klassrummet och göra en åhörarkopia för studenter. Se över reglerna på den första dagen i skolan, och förklara varför varje regel är viktigt. Vid denna punkt, bör du också tala om studenter konsekvenserna för att inte följa reglerna.

• Tillbringa den första veckan eller två av skolan praktiserande klassrummet förfaranden och regler. Övningen hjälper studenter internalisera reglerna. Helst bör du inte behöva påminna studenter att följa klassrummet regler eller att utföra procedurer korrekt efter de första veckorna av skolan. Följande regler och köra förfaranden bör bli del av deras dagliga rutin.

• Upprätthålla reglerna och ge konsekvenser konsekvent. Lärare måste vara konsekvent för att upprätthålla en framgångsrikt lärandemiljö. Detta innebär att ge konsekvenser oavsett om det är första gången som studeranden har brutit en regel eller 21. Du måste också tillämpa alla regler på alla dagar---inklusive studieresa dagar, kul aktivitet dagar och dagar när du känner dig mindre strikt. Eleverna trivs på struktur och konsistens. Klassrummet kommer att gynnas både också.

• Beröm studenter för att följa reglerna, särskilt i början av läsåret. Studenter kommer ofta vill fortsätta ett beteende som de har fått beröm. Berömma en student kan uppmuntra andra studenter att följa reglerna, också.