mynewspapers.net

Hur du ändrar vikterna i en Odyssey SRT Putter

Hur du ändrar vikterna i en Odyssey SRT Putter


Lös vikt teknik har blivit en växande trend med alla golfutrustning, särskilt drivrutiner. Vissa företag har nyligen introducerade funktioner i järnklubbor, Wedgar och putters. Odyssey White Hot SRT putter har inte tekniken för en Taylor Made driver med twist-on, twist-off vikter, men har en omkrets viktning system som kan ändras med ett verktyg och instruktioner från en handbok. Dessa justeringar kan säkerställa att golfare av alla förmågor prestera sitt bästa på putting greenen.

Instruktioner

• Bestämma var du vill viktningen koncentrerad på din SRT putter. Häl-tå perimeterviktning hjälper till att korrigera en öppen eller stängd puttern ansikte på impact. Viktning djupt i putter ansiktet eller bakom den söt fläcken kommer att möjliggöra en sannare rulle på centrum träffar.

• Placera puttern, med baksidan mot dig, på en räknare eller annan yta. Ta extra vikter och placera dem inom räckhåll.

• Sätta verktyget vikt på vikten tas bort. Eftersom verktyget är gjutna formen på vikten, det ska inte finnas mycket spänningar och vikten bör vända lätt.

• Vrid motsols för att ta bort vikt verktyget. Det finns en skruv inuti vikten sig, och detta bör börja röra sig precis innan vikten sig.

• Ta ny vikten från din hög med reservdelar och placera den inuti tråden. Vända stegen ovan för att installera vikt: Vrid verktyget medurs för att dra åt och fäst.

• Se till att de nya vikterna sitter fast ordentligt genom skakning puttern och flytta den fram och tillbaka. Kliva upp och börja göra fler puttar med nya SRT konfigurationen.