mynewspapers.net

Hur du ändrar tandläkare

Hur du ändrar tandläkare


En tandläkare är den primära vårdaren för tänder och tandkött och verk att främja god munhygien. Om du flyttar till ett nytt område, har en förändring i försäkringsskydd eller vill ändra tandläkare av personliga skäl, är det lätt att göra övergången. Lär dig hur du ändrar tandläkare och säkerställa en smidig övergång.

Instruktioner

• Säkra en ny tandläkare innan du lämnar den gamla tandläkaren. Hitta en tandläkare med en praxis som passar din livsstil. Kontrollera office timmar, närhet till ditt hem eller arbetsplats och filosofi i vården.

• Bekräfta att den nya tandläkaren täcks under din tandvårdsförsäkringen att få största möjliga nytta. Ring ditt försäkringsbolag och också dubbelkolla med nya tandläkaren så han är kontrakterad med din försäkringsgivare.

• Ring nya tandläkaren och fråga om förfaranden för nya patienter. Om tandläkaren vill dina senaste dental poster, kan du behöva gå till gamla tandläkaren och underteckna en frisättning för din bokföring. Det kan finnas en avgift för att få kopior av dina journaler.

• Prata med ursprungliga tandläkaren (om lämnar på goda villkor) att tacka honom för hans tjänster och förklara varför du lämnar den här övningen om du är bekväm att göra så.