mynewspapers.net

Hur du ändrar inställningarna för att fixa timeout-fel ladda ner filer från internet

Hur du ändrar inställningarna för att fixa timeout-fel ladda ner filer från internet


Att få ett timeout-fel när nedladdning av filer från internet kan vara en frustrerande upplevelse. Vad kan du göra om det här förutom försöker hämta filen igen? Det bästa sättet att fixa timeout-fel är att ändra hur länge internet Explorer väntar innan avbryta hämtningsprocessen. Detta kan göras genom att redigera registret, men var försiktig. Redigera registret är en avancerad uppgift och kan orsaka problem med din dator om du råkar göra ett misstag.

Instruktioner

Ändra tidsbegränsning för nedladdningar i internet Explorer.

• Klicka på "Start" knappen och välj "Kör". Skriv regedit i fältet som visas och tryck på "Enter". Detta kommer att ta upp den registren redaktör på datorn.

• Välj knappen märkt HKEY_CURRENT_USER och klicka på plustecknet bredvid den. Du kommer att se en lista över sub-nyckel; Markera dem i följande ordning: "Programvara", "Microsoft,", "Windows" "CurrentVersion" och "InternetSettings."

• Välj "Redigera" högst upp på sidan, då "Nya". Klicka nu på "DWORD värde." Detta kommer att skapa en ny DWORD-registerpost som kallas "Nya värde #1."

• Högerklicka på nya värdetransaktionen och välj "Byt namn". Nu byter namn på värdet KeepAliveTimeout, tryck på "Enter".

• Dubbelklicka på din nya DWORD-registerposten och ange hur länge du vill att webbläsaren att vänta innan avslutande en nedladdning. Eftersom du måste ange tiden i millisekunder, är det bra att veta att 60 000 millisekunder är lika med en minut. Att hålla detta i åtanke, ange hur många så högt som du vill. Sedan klicka på "OK" och stäng Registereditorn. Kom ihåg att starta om datorn när du är klar så att ändringarna kan träda i kraft.