mynewspapers.net

Hur du ändrar framhjulet med en 1998 Dodge Neon

Hur du ändrar framhjulet med en 1998 Dodge Neon


Defekta Hjullager i din 1998 Dodge Neon kan orsaka överdriven buller, dålig styrning stabilitet medan körning, lågt bromstryck pedal och överdriven däck bära på grund av förändringar i justering vinklar. Neon använder hjulet betydelse som trycks in i Styrspindel tillsammans med en splined hub. Att trycka en ny axel i Styrspindel kräver en hydraulisk press, men pengar kan fortfarande sparas genom att göra demontering och montering av Styrspindel själv.

Instruktioner

• Plats hjulet kilar bakom bakhjulen. Lossa muttrarna lug på hjulet som uthärda ersättas, med en 19mm uttag och brytare bar. Lyfta fram i Neon med ett floor jack och placera pallbockar under den främre hjälpramen. Sänk bilen på pallbockar. Ta bort lug nötter och hjul.

• Ta bort anti skallra klippet brast på framsidan av bromsok genom att bända det med en skruvmejsel. Ta bort bromsok av unbolting två 7mm Allen-head bromsok bultar. Det kan vara nödvändigt att driva bromsok kolv i bromsok något. Infoga en stor skruvmejsel mellan insidan broms pad och broms rotorn, och försiktigt bända pad för att driva kolven i bromsok. Upplyft längst ned på bromsok och skjut bromsok av rotorn. Skjut rotorn av navet.

• Dra cottar stiftet från axel muttern med ett par diagonala fräsar. Ta bort axel muttern ligger i centrum av navet, med en 36mm axel-mutter uttag och brytare bar. Skjut in axeln i navet något för att förhindra att dra axeln ur överföring när du tar bort Styrspindel.

• Ta bort cottar stift och nötter från tie-rod slutet och kulled. Strike Styrspindel med en stor hammare, nära ball joint och tie-rod slutet att skilja dem från knogen. Ta bort de två stora bultarna som fäster fjäderben till toppen av Styrspindel. Ta bort Styrspindel från bilen.

• Har det nya lagret installerat i Styrspindel på din lokala auto-delar butik eller auto-verkstad. Det blir en mindre avgift för detta arbete. Installera Styrspindel i bilen. Dra åt den bollen gemensamma mutter, tie-rod ändmuttern, fjäderben bultar och axel muttern ordentligt. Installera nya cottar stift i axel mutter, tie-rod slutet och kulled.

• Glider rotorn på ramen och installera bromsok över rotorn. Dra åt den 7mm Allen-huvudet bultar ordentligt. Installera om anti skallra klippet på framsidan av bromsok.

• Installera hjulet och lägre fordonet till marken. Spelat en justering på en välutrustad bil-verkstad.