mynewspapers.net

Hur du ändrar formen på ett glas Cola flaska

Hur du ändrar formen på ett glas Cola flaska


Ändra formen på en glasflaska, vara det vin, Cola eller någon form av läsk, sker genom en smältande process som kallas "slumping." Det är ett roligt sätt att återvinna glas och skapa egendomliga, intressanta nya använder för flaskor. Du kan göra sked resten, bonader, även julgransprydnader eller omsorgsfullt tvinnade vaser. En ugn är nödvändigt, och kan vara dyrt, så om du är en nybörjare glas slumper, det hjälper till att börja med att låna en från en vän innan du gör investeringen.

Instruktioner

• Studie av glas smältande grunderna. Detta omfattar hur man använder en ugn.

• Rengör din läsk flaska genom att tvätta det i diskmaskin eller skölja det med tvål vatten och låta den torka på ett Diskställ. Använd en hårtork eller Blötlägg flaskan i varmt vatten för att ta bort alla etiketter.

• Låg ugn papper i hyllorna i din ugn att undvika din flaska hålla sig till torken. Placera din flaska i torken på papperet. Om du vill ändra formen på ditt glas till något specifikt, placera det i en form för det där. Om du skulle vilja bara lågkonjunktur ditt glas, eller gör det platt, sedan lämna det på papperet är. Om du använder en form, måste du päls det i torken tvätt först. Detta kan göras genom att måla tvätten på med en pensel.

• Värm ugnen till 593 grader Celsius. Detta bör ta lite över två timmar. När det har drabbat det värmen, låt den vila det vid samma temperatur i 10 minuter. Sedan, öka värmen till 0-10.556 grader Celsius med en ökning på ca 250 grader per timme. Slutligen, vev värmen upp till 1,425 grader.

• Sänka temperaturen till 1.100 grader efter hitting toppen av 1,475 grader och öppna dörren till din ugn. Var mycket försiktig med öppen torken. En gång du har slå 1.100 grader, lägre temperaturen till 1,030 grader och stänga dörren för halv timme. Sedan sänka temperaturen till 850 grader. Efter två timmar, låt ditt glas svalna till rumstemperatur.