mynewspapers.net

Hur du ändrar en termostat på en Cadillac DeVilleOm du är lyckligt lottade för att kunna köra runt i en lyxig Cadillac DeVille, sannolikt du hålla den igång i toppform. Roterande däck, byta olja och rutinmässig tvätt är alltid på listan underhåll, men försumma kylsystemet kan leda din DeVille till en lång vistelse på auto repair shop att ha motorn servad. En snabb förändring av ett par dollar termostat kan förhindra skador som skulle kosta tusentals.

Instruktioner

• Ta bort termostaten bostäder genom att ta bort de två bultarna som håller det på en DeVille motor, lyft sedan termostat huset av motorn att exponera termostaten. I DeVille termostat ersättning, kylarslangen fortfarande är ansluten till bostäder. Töm slangen på en ren hink, sedan tryck slangen och bostäder ifrån på sidan så du kan komma åt termostaten.

• Dra termostaten ur den DeVille intag. Det skruvas inte på plats; ta bort den genom att dra den. Det kan fastna om det har varit där i år, men drar på det bör bryta det lös. Dra gamla packningen av intaget och torka den bearbetade ytan av med en ren handduk. Se till att varje bit av gamla packningen tas bort; om nödvändigt, skrapa bitar bort med en spackel eller blad. Låt inte någon av bitar få in i intaget.

• Placera nya termostaten i insugningsröret och placera en ny termostat packning på grenröret

• Placera termostaten bostäder på toppen av packning och bulten båda bitar tillbaka på plats.

• Ersätt den överskjutande radiator vätskan tillbaka in i kylaren grundlig tanklocket.