mynewspapers.net

Hur du ändrar en Char-halstra gasgrill brännare

Hur du ändrar en Char-halstra gasgrill brännare


Ändra en brännare på din Charbroil gasgrill är inte ett svårt projekt. Innan du köper en ersättare, ta bort den gamla brännaren och ta den till butiken. Charbroil grillar har olika storlek brännare beroende på vilken modell du äger. Brännaren säkrar att grillen med en cottar stift. Det finns en eller två slangar som glider in i gasventilen inuti grillen. En gång du bort cottar pin brännaren kommer glider ur gasventilen och du kan ta brännaren med att köpa din ersättning.

Instruktioner

• Stäng av gas leverans ventilen på tanken. Ta bort bränsleledningen från bränsletanken genom att vrida anslutningen muttern moturs med handen.

• Öppna Charbroil gas grillen och ta bort huvudsakliga matlagning rosten. Du behöver inte ta bort den övre uppvärmning rack för att ändra brännarna.

• Ta bort lavastenar från grillen och dra rock rosten ut. Haka av lågan spridaren från varje ände där spridaren fäster på insidan av grillen. Spridaren är den vinklad bit som sitter över brännaren.

• Lokalisera cottar stiftet som skyddar framsidan av brännaren för att grill kroppen. Ta bort cottar stiftet med en nål näsa tång. Lyft brännaren upp och dra brännaren venturi rör av gasventilen.

• Ange den nya brännaren inuti grillen med venturi rör inuti gasventilen öppna. Installera cottar stiftet för att säkra brännaren för att grill kroppen. Placera lågan spridaren tillbaka inne i grillen och koppla ändarna på grill kroppen.

• Placera rock galler, lavastenar och matlagning rosten tillbaka inne i grillen. Återanslut bränsleledningen till bränsletanken.