mynewspapers.net

Hur du ändrar en bil huva

Hur du ändrar en bil huva


Om du vill ha din bil att sticka ut i mängden, anpassa din bil motorhuven. Köpa en glasfiber motorhuv med en ram-luft ställa in eller en stor kåpa induktion skulle hjälpa dig att stå ut, men dessa alternativ är dyra och det är möjligt att många andra människor som äger din modell av fordonet har köpt samma eftermarknaden huven. Skräddarsy din egen huva är billigare eftersom du spara på kostnader för arbetskraft, och det minskar chansen att andra kommer att ha samma huva stil som du.

Instruktioner

• Installera vinyl hood ränder eller en vinyl dekal. Ford Mustang har till exempel använt vinyl hood ränder i varierande mönster sedan starten av Mustang 1964. Blev känd genom den filmen "Smoky och Bandit, 1977 Trans Am används i den filmen var utrustad med en phoenix dekal på motorhuven. Sedan dess har har Phoenix dekalen Trans Am fordon placerats på specialutgåva. Lägga till en vinyl dekal är relativt lätt och kräver bara tvål och vatten.

• Installera en huv scoop. En metall huva skopa svetsar på plats efter ett stort hål är skuren i huven. Huv scoop samlar in luft och tvingar det i motorrummet till stöd i att hålla motorn kallare. Denna metod är permanent och kräver anpassade fabrication göra scoop funktionella så krävs en måttlig skicklighetsnivå. Mest fordons hastighet butiker eller autobody verkstäder kan också installera fabricerade hood skopor. Den andra metoden för att fästa en huv scoop är att använda en plast skopa som band på huven med dubbelhäftande tejp. De senaste nyheterna är inte funktionell, men enkelt tas bort om det behövs. Installera en plast huv scoop kräver inga verktyg eller tillverkning, därför uppgiften är enkel. Båda ger ett unikt utseende till en huva.

• Installera hood Louvren. Hood Louvren är metall eller plast infogar som ställts i huven när ett hål skärs ut för dem. Louvren kan luft in i motorrummet och hålla motorn körs svalare. Detta är ett bra program för dem som vill undvika visuella obstruktion som en huv scoop kan orsaka. Hood Louvren installeras ofta på Ford Mustangs, GM kolibrierna och Honda samhällskunskap. Sedan installera Louvren kräver ett hål skärs i huven, installationen är permanent och kräver en måttlig kompetensnivå att slutföra. Dock kan en autobody repair shop också installera en Louvren.