mynewspapers.net

Hur du ändrar en 1998 Chevy Silverado bränsletrycksregulator

Hur du ändrar en 1998 Chevy Silverado bränsletrycksregulator


Bränslepumpen på en 1998 Chevrolet Silverado tar gas från bensintanken och levererar den till spridarna. Men pumpen är inte alltid konsekvent och spridarna kräver en konsekvent flöde av tryck. För att styra denna fråga, finns det en bränsletrycksregulator som styr trycket av bränslet i systemet, se till att motorn har alltid rätt bränsletryck. När tillsynsmyndigheten inte, motorn blir inkonsekvent trycket och fungerar inte korrekt. För att åtgärda problemet, måste tillsynsmyndigheten ersättas med en ny.

Instruktioner

• Pop huven. Leta upp schrader ventil på bränsle järnväg. Anslut en bränsle manometer till ventilen och placera avlopp röret från mätaren i avloppet pannan. Tryck på knappen tryck lättnad på mätaren att tömma trycket i pannan. Koppla bort bränsle manometer från schrader ventil. Öppna den gas cap.

• Ta bort intag slangen med en flat skruvmejsel. Ta bort övre insuget från motorn med en 3/8-tums ratchet och uttaget. Koppla bort vakuum linjen på bränsletrycksregulator.

• Koppla bort snapin ring klippet runt bränsletrycksregulator för hand. Ta bort regulatorn och O-ringar. Installera ersättning O-ringar och bränsletrycksregulator i stället för originalen.

• Med hjälp av 3/8-tums ratchet och socket och en flathead skruvmejsel, montera övre insugningsröret och intag slangen. Stäng den gas cap.