mynewspapers.net

Hur du ändrar ditt namn efter giftermålet i Storbritannien.

Hur du ändrar ditt namn efter giftermålet i Storbritannien.


I Storbritannien, det är vanligt för en brud att ändra sitt namn efter äktenskapet. Det finns ett antal olika metoder att ändra ditt namn i Storbritannien, men en kvinna antar sin makes efternamn genom äktenskap är överlägset det enklaste. Vigselbeviset är godkända bevis för ett namnbyte efter giftermålet i Storbritannien genom anpassad, tradition och common law.

Instruktioner

• Ta ditt äktenskapscertifikat till den lokala grenen av din bank. Fråga kundtjänst hur du ändrar namn på ditt konto och informera dem om att du vill ta din nya mans namn. För närvarande den ursprungliga kopian av ditt äktenskapscertifikat (fotokopior inte är godtagbar dokumentation för en förändring av identitet) och underteckna någon bildar banken kräver. Du får då din nya checkhäfte och bank kort via post.

• Besök ditt lokala postkontor eller regional passport office och få en kopia av formuläret UK passport. Fyll i detta formulär med dina nya uppgifter och skicka den till Passport och identitet tjänsten med det medföljande kuvertet. Bifoga ditt nuvarande pass, den ursprungliga kopian av ditt äktenskap certifikat med ansökan och avgiften som krävs. Någon tid på det aktuella passet kommer att läggas till din ersättning.

• Besök din lokala postkontor och fylla ut en kopia av förarens licens ansökningsblankett (Form D1). Efter att fylla i formuläret, returnera den till föraren och fordonet Licensing Agency. Bifoga den ursprungliga kopian av ditt äktenskapscertifikat och båda delarna (foto kort och papper licens) av din nuvarande körkort.