mynewspapers.net

Hur du ändrar den bittra smaken av vitlök i Hummus

Hur du ändrar den bittra smaken av vitlök i Hummus


Hummus är en kikärtor dip som har sitt ursprung i Mellanöstern. Det serveras vanligtvis med en tallrik med grönsaker, pitabröd, nan platt bröd eller kex. Vitlök används alltid att smaksätta hummus. Ibland vitlök kan verka överväldigande eller bitter och kanske du vill ändra den bittra smaken av vitlök att göra hummus mer tilltalande.

Instruktioner

• Tillsätt färsk färskpressad citronsaft efter smak. Citronsaft kommer att lysa upp smak av hummus och minska den bittra smaken av vitlök. Börja med att lägga till 1 tsk-färskpressad citronsaft, blanda väl och smaka. Tillsätt mer citronsaft om en mer syrlig smak önskas.

• Rosta ett huvud av vitlök. Rostad vitlök är sötare än rå vitlök och har inte en bitter smak. Skär av toppen vitlök huvudet till avslöja kryddnejlika, Ringla med olivolja än wrap i aluminiumfolie. Placera vitlöken i en 350 grad Fahrenheit ugnen och stek i ca 45 minuter eller tills vitlöken är mjuk. Ersätta rå vitlök med rostad vitlök i hummus receptet.

• Lägg till rostad röd paprika. Behandla en eller två skivor rostad röd paprika i en mat. Tillsätt paprikan till hummus och blanda väl. Att lägga till rostad röd paprika till hummus kommer att införliva en söt smak och förringa den bittra vitlök smaken.

• Skär vitlöken i halvor och ta bort den gröna skott. Den gröna skott ligger mitt i en vitlöksklyfta. Det är extremt bitter och bör tas bort. Om att göra hummus från början, kommer att att lägga till mindre vitlök skära ner på den bittra smaken. Hummus innehåller alltid vitlök; dock bör det inte vara överväldigad av vitlök smak. Börja med att lägga till 1 liten vitlöksklyfta, skjuta bort, vid en tidpunkt och justera beloppet som behövs.