mynewspapers.net

Hur designar en Garage Layout?

Hur designar en Garage Layout?


Ett garage kan ge utrymme för lagring, samt bilar. En bra layout bör omfatta hyllor, skåp och arbetsbänk finns. Det finns många alternativ för bygga lagringssystem och installera vinyl och andra material på golvet. Alla garage kan bli ett konstverk i form av dess design, eftersom många garage storage system har en designer look för deras beståndsdelar. Metoder för att skapa en layout för utsläppande bilar, båtar, utrustning för vandring och andra objekt kan innebära kreativ input från hela familjen.

Instruktioner

• Mät insidan av utrymmet. Använd ett måttband eller linjal för att definiera den exakta kvadratmeter. Låt minst 3 fot av marginal för att öppna en bildörr, om avstånd en eller flera bilar. Lämna rummet på garaget s bakvägg och sidoväggar för hyllor eller skåp. Låt minst 18 inches av utrymmet mellan en stängt Garagedörr och bakre stötfångare i en parkerad bil.

• Utnyttja del av Vägghyllor område för en arbetsbänk. Utse 5 eller 6 fot av linjärt rum att hålla en arbetsbänk för reparation av små objekt eller gör träbearbetning. Anser passa in en arbetsbänk i en L-formad hörnet utrymme i garaget också. Lägg till skåp över området counter att lagra verktyg, färg eller byggnadsmaterial.

• Planerar att använda området taket i unika sätt. Utnyttja takhöjden som är 9 fot eller längre. Använda speciella tillbehör för att skapa rack för lagring av timmer eller en kanot, t.ex. Bortse inte kör VVS-rör genom ett vinden område, om ett badrum kommer att ingå i layouten.

• Köpa skåp system för lagring av golv till tak. Planera att ge garaget en polerad look genom att köpa skåp i en speciell färgsättning och material. Köpa dessa designer skåp system som kit som monteras på plats. Införliva färdiga skåp från ett hem förbättring butik eller återvunnet skåp, om budgeten är begränsad. Ge återvunnet skåp ett enhetligt utseende genom att måla dem alla en färg, till exempel vit eller grå.

• Lägga till speciella tillbehör till garage layout, om garaget leder direkt in i ett hus. Säkra en metall hängande rack för rockar, exempelvis nära en kök entrédörr. Installera pinnar för att hålla Skolryggsäckar eller ett rack för skor och stövlar att skapa lerbad som en del av garaget.