mynewspapers.net

Hur curl kort hår med plattång

Hur curl kort hår med plattång


Strykjärn, även kallad Håruträtare, är lika mångsidig som de är lätt att använda. För kort hår som är längre än 6 tum eller axelhöjd, kan strykjärn med små plattor användas för både uträtning och curling håret. Istället för att köpa en matris med locktänger, kan du lita på detta ett verktyg för att skapa flera lockigt utseende.

Instruktioner

• Tvätta och villkor håret innan styling det. Du vill bli din trådar och hårbotten av smuts eller produkt, eftersom detta kan orsaka skada under värme av plattången.

• Se till att håret är helt torrt och använda en fön vid behov. Värmen från det platt järnet kommer att jämna ut hårstrån, men om håret är fuktigt, det kommer snabbt återgå till sitt naturliga tillstånd.

• Separat en 1-tums delen av hår från resten av håret med hjälp av plast hår klämmor. Gäller för detta avsnitt en dime-stora mängd värme-skydda serum eller spray. Silikoner i dessa produkter Täck håret och skydda den från värmeskador på grund av den höga temperaturen platt järn.

• Håll hårlocken som du har separerade mellan fingrarna. Placera den mellan plattorna av platt järn, som du bör hålla i andra hand. Klämma håret och glide järnet långsamt i en nedåtgående riktning. När du är tre fjärdedelar av vägen ner längden på håret, stänga handleden uppåt så att det platt järnet lockar håret uppåt. Detta kommer att skapa ett "spegelvänd" utseende.

• Prova en spiralled titt genom fastspänning pläterar av det platt järnet runt en 1-tums delen av håret. Starta vid roten och sedan snurra järn medan du dra försiktigt längs längden på håret. Kom ihåg att använda värme protectant varje hår avsnitt innan du använder plattången.

• Använd spiral tekniken på större delar av håret för att uppnå lösare lockar eller vågor i kort hår. Arbeta med större sektioner av hår kräver dessutom mindre styling tid.