mynewspapers.net

Hur byter jag fönstret bak makt i en Ford Focus 2000?

Hur byter jag fönstret bak makt i en Ford Focus 2000?


Bakre makt fönster motorer på en 2000 Ford Focus ger den kinetiska energin för att lyfta eller sänka fönstret baserat på de kommandon du ger med fönster strömbrytaren. Om effekt fönster motor störningar, hittar du dig själv fast med en bakre fönster stängda, öppnade eller mer sannolikt någonstans däremellan. Om detta händer måste du ersätta effekt fönster motor. Alla med grundläggande bilreparationer färdighet kan ersätta effekt fönster motor på 2000 Ford fokus i ungefär en timme.

Instruktioner

• Ta bort fönster switch bezel från panelen bakluckan med en Trimningsverktyg. Du kan köpa en Trimningsverktyg i din lokala auto-delar återförsäljare. Vänds växeln och kabelnätet från botten av växeln för hand.

• Ta bort de skruvarna som håller dörrpanelen till dörren med hjälp av en stjärnskruvmejsel. Ställa in skruvarna på ett ställe där de är lätta att hitta för ominstallation senare.

• Lyft dörrpanelen upp och stänga dörren för hand. Kvitta dörrpanelen till sidan.

• Driva fönsterglas till toppen av fönstret kanalen och tejpa det där med förpackningstejpen. För bästa resultat, kör förpackningstejpen från insidan av glaset, upp och över toppen av fönstret ram och ner på utsidan av glaset två eller flera gånger. Vik ändarna av bandet över för enkel borttagning.

• Unbolt fönster motorn från dörren stöd med din Hylsnyckelsats. Unbolt regulator från botten av glaset nästa. Motor och regulator är en sammansättning, så försök inte att separera motorn från tillsynsmyndigheten.

• Lossa kablaget från fönstret motorn för hand och dra sedan fönstret motor och regulator ut genom dörren.

• Skjut in den nya motor och regulator församlingen i dörren i baksidan av hur du drog ut gammal en. Bult regulatorn till fönsterglas och motor till dörren stöd med din Hylsnyckelsats. Ansluts via kabelnätet motorn för hand.

• Installera dörrpanelen i baksidan av hur du tog bort den. Ta bort förpackningstejpen från fönsterglas för hand.