mynewspapers.net

Hur byter jag en trä Surround på en befintlig badtunna?

Hur byter jag en trä Surround på en befintlig badtunna?


Viktigaste när du byter trä surround på en befintlig badtunna är vikten inblandade. En badtunna och dess operativ utrustning väger cirka 318 kg. Beroende på djup och bredd på badkaret, kan du lägga till en annan 1361 kg för vattnet. När man bygger den nya ramen, se det som att bygga en bärande vägg i ett hus: en massa omgivande struktur bygger på det för stöd. Konstruera nya ramen med solid, solitt virke oavsett det trä som används för den gamla RAM.

Instruktioner

• Utsätter den gamla ramen. Leta reda på naglar eller skruvarna som håller trä kjolen på ramen. Ställa in naglarna med ett spik och hammare eller tillbaka ut skruvarna med en variabel hastighet borr och en Philips skruv spets.

• Klipp naglarna i hörnen. Kontrollera de fyra hörnen på ramen för att upptäcka hur de sitter fast till varandra. Glida skärande bladet av tigersåg mellan hörn bitarna av ramen. Klipp naglarna håller ihop hörnen. Om de sitter fast med skruvar, tillbaka dem ut om möjligt.

• Ta del av den ram konstruktionen. Varje bildruta har två övergripande delar på toppen och botten med dubbar som installerar vertikalt mellan dem. Två av de befintliga ramarna har trä knutna till dem som körs under badkaret. Märka dem som sidor med löpare. Ersätta dessa två ramar senast.

• Mått och skär den första bildrutan. Mät bredden på en av de två ramarna med ingen löpare och klipp ut två bitar från 2-by-4-by-96-inch timmer med den elektriska Mitren såg för botten och toppen av ramen. Mäta höjden på ramen från grunden för den nedre sidan av badkaret och subtrahera tre inches för toppen och botten av ramen. Skär en stud för varje fot bredd, plus en extra stud, med den elektriska Mitren såg. Till exempel om ramen är fem fot bred, då skära sex dubbar.

• Montera ramen. Placera reglarna mellan de övre och nedre delarna av ramen. Säkra dubbarna på ändarna av ramen först med däck skruvarna. Säkra de återstående dubbarna på samma sätt, ca 12 inches isär.

• Byt ut gammalt med den nya. Ta bort den gamla ramen som du byggt ersättning. Stå den nya ramen på plats. Upprepa processen för den andra bildrutan med ingen löpare.

• Montera de två sista bildrutorna. Mät och kapa delar för de två sista bildrutorna på samma sätt som andra. Klipp naglarna håller löparna till de befintliga bildrutorna med tigersåg, om det behövs. Att bygga de nya bildrutorna, ta bort gamla och ange nya på plats. Säkra hörnen med däck skruvar.

• Byta ut löpare och täcka ramarna. Dra en av löparna ut från under badkaret och skar en för att matcha dess längd. Lägg den på plats och fäst den bildrutorna. Upprepa detta för varje löpare. Skär kjol från 48-by-96-by-3/8-inch trä ytterväggar med en cirkelsåg. Säkra kjolen till ramar med eller skruvar.