mynewspapers.net

Hur byter jag en 12mm Cartier Tank läder watch band?Ändra klockarmband av en Cartier klocka är enkel och kräver endast ett verktyg. En Cartier Tank klocka är rektangel-formade; det infördes 1910 som en mäns watch. Genom 1930-talet var Cartier tankar allmänt män klockor, även om mindre kvinnors versioner började dyka upp. Ett 12mm läder band är tunn av samtida klocka mode standarder och används vanligtvis med kvinnors klockor. Läder bandet hålls av två fjäderbelastade eller skruv-capped barer som är kopplade till klackarna. Klackarna är armarna på toppen och botten av boetten som håller våren barer på plats.

Instruktioner

Vår stil

• Placera Cartier klocka ansikte ner på en bit tyg på ett plant bord. Infoga en tunna, platta blad eller en våren bar verktyg, mellan kanten av läder bandet och de fall lug. Tryck bladet mot våren bar axel, som är en liten avsats nära slutet av baren som tillåter dig att trycka våren bar ner med bladet. Tryck på våren genom att flytta bladet något från lug. Du kommer att känna en spänning fjädrar. Vissa modeller kan ha axeln i centrum av baren. Bandet kommer att ha en öppning för access.

• Gratis bar från lug hål samtidigt som våren baren deprimerad. Du ser spetsen på baren våren komma ut ur hålet. Tryck i baren från case lug hål med ett finger. Använda ditt pekfinger och tumme greppa i slutet av våren baren och ta bort den från slutet av bandet. Upprepa proceduren på motsatt sida av klockan.

• Använd en rengöringsduk att torka bort alla gunk, smuts eller grus från vår bar. Ersätta den vår barer om de är böjda eller om våren är lös. En ersättning bar kostar ett par pounds.

• Sätt in våren barer i ändarna av nya läder bandet. Längre remmen är kopplad till 6 klockan klackarna och kortare, spännde fast remmen är monterad på lug klockan 12. Sätt ena änden av en fjädra bar i fall lug pinhole. Använd bladet för att sänka axeln på den motsatta änden av baren våren. Guide i vår bar, samtidigt som fortfarande deprimerande våren bar axeln, i andra hål. Upprepa proceduren på motsatt sida av klockan.

Skruv i stil

• Använd en skruvmejsel för att ta bort skruvhuvudet från lug nära spetsen utanför området. Du ser skruvhuvudet på sidan av en släpande bara.

• Lossa huvudet moturs med skruvmejsel från de fall lug och låta det falla på bordet. Ta bort fältet genom den motsatta lug. På samma gång, kommer baren lossnat från bandet.

• Placera den korta delen av det nya bandet mellan klockan 12 klackarna och den långa änden mellan klockan 6 klackarna. Justera band med klack hål. Trä barer genom ena änden av lug pinhole och band ändarna. Den andra änden av baren kommer att passa väl in i motsatta änden pinhole.

• Använd en skruvmejsel för att fästa skruvhuvudet till utsidan av lug hål tills det stramar på baren. Upprepa proceduren för den motsatta sidan av klockan.