mynewspapers.net

Hur byta ledningar på en Motion Sensor Light

Hur byta ledningar på en Motion Sensor Light


Motion sensor ledningar liknar att en traditionell ljus eftersom samma ledningar som driver armaturen även power rörelsesensorn. När du ersätter ledningar på din utomhus rörelsesensor, kan du ta hand om vanliga elektriska problem du hade med ditt gamla ledningar. Under installationsprocessen, ta dig tid att inte bara säkra ledningarna korrekt, men också att skydda ledningarna på ditt ljus från elementen rörelsedetektor så ditt ledningar och din motion sensor ljus, varar lite längre.

Instruktioner

• Stänger av strömmen till det område där du arbetar genom att bläddra områdets brytare till läge "Off". För en extra säkerhetsnivå, använda en Spänningsprovare kontrollera ledningarna och se till att det finns ingen makt i raderna. Ta bort en glödlampa från fixturen och placera ett stift för Spänningsprovare på mässing trådarna inne uttaget ljus. Placera spetsen på den andra stift på centrum metall fliken hittar du längst ner på uttaget. Den spänning mätare nålen flyttar inte om det finns ingen makt löper genom raderna.

• Skruva loss din armatur, när du har bekräftat det finns ingen makt i raderna, dra den från väggen och koppla från ledningarna. Wire nötter är vanligen verktyget används för att ansluta kablarna tillsammans. Roterande wire nötter moturs kommer att koppla bort kablar i din fixtur från trådarna i din El-boxen.

• Mät diametern på den befintliga keramiska lampa basen och ersätta den med en ny i samma storlek. Den keramiska lampan bas är avsnittet på baksidan av din armatur där trådarna slut. Ersätta den keramiska lampan bas innebär alla nya ledningar som kör från din gamla armatur till din elektriska fält.

• Ta bort den befintliga keramisk lampan bas genom att skruva loss det från basen av din armatur. Botten av keramiska lampan basen, som är där trådarna löpa, skruvar in i toppen av keramiska lyktans bas, vilken är var lampa skruvarna i. Skruva den nya keramiska lampan bas i stället för gammal en.

• Anslut ledningarna från din elektriska box till ledningarna, kallas flätor, i din keramiska lampa bas. Kala koppartråden i din elektriska fält är en jordledning det radbryts runt gröna skruven inuti din armatur. Efter du wrap nakna koppartråden runt gröna skruven, dra åt skruven för att säkra anslutningen. Den vita neutrala kabeln i din elektriska box par med den vita neutrala kabeln i din keramiska lampa bas, och den svarta heta kabeln i din El-boxen par upp med svart het tråd i din keramiska lampa bas. Sätt varje par i botten av en tråd mutter och sedan vrida tråd muttern medsols taxameterns anslutning mellan varje par av trådarna.