mynewspapers.net

Hur bränna Data till en Dual Layer DVD

Hur bränna Data till en Dual Layer DVD


Dubbla lager DVD-skivor kan lagra upp till 8,5 GB information, vilket är dubbelt så mycket information som vanliga DVD-skivor. Detta extra utrymme gör dem idealiska för kopiering eller säkerhetskopiera stora mängder data från din dator. Även om du kan bränna data till dessa skivor spelas på samma sätt som en vanlig DVD, har inte alla brännarprogram dual layer bränning funktioner och du ofta behöver ändra inställningar på programvara som gör. Kompatibla brännaren mjukvaran inkluderar Nero Start Smart, Toast och ImgBurn.

Instruktioner

• Infoga en tvåfaldig lager DVD i datorns DVD-enhet.

• Öppna DVD brännaren mjukvaran och välja att bränna en data-DVD från menyn lämpliga. Om använda ImgBurn, välja "Skriva filer/mappar till skiva" i menyn som visas på lanseringen.

• Markera de filer du vill bränna som data på skivan. I Toast, dra filerna till huvudfönstret; i Nero, klicka på "Lägg till," navigera genom för att hitta dina filer att lägga till dem en efter en och sedan på "Färdig." ImgBurn, markera filerna i "Källa" delen av fönstret. Klicka på nedrullningsbara menyn i det nedre högra hörnet i fönstret om med rostat bröd eller Nero och välj "DVD DL" (Toast) eller "DVD-9" (Nero) välja att bränna till en dual layer DVD.

• Bränna DVD genom att klicka på lämplig knapp. I Nero, klicka på "Nästa" knappen i det nedre högra hörnet och "Bränna" i följande meny när du har valt rätt bränningsinställningarna; i Toast, klicka på den röda inspelningsknappen i nederst högra. I ImgBurn, klicka på bilden i mappen, grön pil och skiva längst ner till vänster.