mynewspapers.net

Hur bo med en amish familj

Hur bo med en amish familj


Även om antalet Amish samhällen har sakta minskat över tid, har delar av USA fortfarande blomstrande samhällen. Traditioner, levande boende och livsstil kan variera kraftigt mellan olika Amish samhällen. Den förenklade och religiös livsstilen är ofta spännande. Det är möjligt att hitta Amish samhällen som tillåter individer att besöka och även leva med en Amish familj för en viss tid för att uppleva Amish livsföringen. Processen att hitta en Amish community som accepterar besökare är ganska självförklarande.

Instruktioner

• Logga in på Internet och använda en sökmotor för att lära mer om Amish samhällen och att hitta en gemenskap i önskat område. Amish Amerika hemsida förklarar att de flesta samhällen är belägna i vissa delar av landet, så vissa resor kan krävas. Hitta kontaktuppgifter för olika samhällen så att mer information om resan kan bestämmas.

• Kontakta eller besök lokala resa presidiet att hitta specifik information om Amish samhällen som är värdar för besökare. Amish Amerika hemsida förklarar att vissa samhällen värd besökare för måltider eller övernattning stannar som en form av verksamhet att öka gemenskapens inkomst. Ett exempel är en Amish community i Lancaster County, Illinois.

• Hitta böcker om Amish samhällen och söka på nätet för att läsa om specifika gemenskapen som kommer att besökas. Avgöra om specifika klädkoder eller standarder bör följas medan du besöker och bor hos en Amish familj. Amish Amerika hemsida förklarar att Amish familjer brukar ha vissa värderingar och moral som bör utövas av besökare som ett tecken på respekt mot sina värdar.

• Leta upp en Amish community som kommer överens om att vara värd för en individ och ger dem möjlighet att uppleva Amish livet med en av familjerna. Webbplatsen Padutch län förklarar att en viss gemenskap värd för besökare och ger dem möjlighet att bo och arbeta på Beacon Helga gård.

• Bo på valda gemenskapen och njuta av att lära om seder, traditioner och tro av gemenskapen som värdfamiljen. Vara respektfull och lyhörda för gemenskapens övertygelser och seder för att få en korrekt och berikande erfarenhet.