mynewspapers.net

Hur bli av vit ut

Hur bli av vit ut


Vit ut är en typ av korrigering vätska eller flytande papper. Det används för att täcka upp handskrivna eller maskinskrivning misstag som gjordes på papper. Om du spiller din flaska vitt ut, måste veta hur man bli av med den. Att bli av med vit ut är inte svårt, men det beror på vilken typ av yta du spilt vit ut på. Du skulle till exempel ta bort vit ut spilt på plast annorlunda än du skulle om du spilt det på ärmen skjorta.

Instruktioner

• Vänta på vit ut att torka om du spillt några på en bit papper. Använd sedan en plast kniv för att mejsla bort vita ut. Du kommer inte behöva trycka hårt för att få vit ut att bryta isär i flingor. Bara ta pappret över till papperskorgen kan och skaka flingor i.

• Häll några gnugga alkohol på en bomullstuss till flytta någon vit ute som du kanske har spillts på plast eller på en bordsskiva. Gnugga bomullstuss över vit ut tills du får allt det. Detta kommer att fungera om den vita ut är färsk eller torkad.

• Njut så mycket av vit ut från dina kläder som du kan med en pappershandduk. Sedan låta kläderna torka med vita ut på den.

• Få en mjuk borste och slå till den från sida till sida över den torkade vita ut. Detta kommer att bryta vit ut till flingor som kan kasseras i en papperskorg.

• Spraya en pre tvätta fläckborttagningsmedel på dina kläder var vita ut var. Tvätta som vanligt.