mynewspapers.net

Hur bli av vatten buggar i din mikrovågsugnVatten buggar hittar ofta sin väg in i intressanta miljöer, inklusive mikrovågsugn. Kallas även orientaliska kackerlackor, vatten felet är attraherad av svala och mörka områden, som beskriver en mikrovågsugn som inte är i bruk. Vatten buggar är också typiskt attraherad av fuktiga områden, men det är inte alltid fallet. Att bli av med buggar är sannolikt högsta prioritet eftersom de kan bära sjukdomar och i vissa fall lämna en obehaglig lukt.

Instruktioner

• Rengör mikrovågsugnen noga för att ta bort någon vätska eller mat material. Vatten buggar äta bort av ruttnande organiskt material, inklusive den mat som stänkte när du använde din mikrovågsugn. Använd ett allmänt hushåll renare märkt för användning i kök och en svamp med en grov sida att ta bort mat som fastnat på. Om möjligt, ta bort facket från din mikrovågsugn och tvätta den i diskmaskinen. Hålla din mikrovågsugn så rena som möjligt för att förhindra att vatten buggar kommer tillbaka när de elimineras.

• Placera sticky fällor inne i mikrovågsugnen att fånga buggar. Denna teknik kan du identifiera hur många vatten fel upptar din mikrovågsugn eller hemma också. Ersätta fällor när de är fulla och fortsätta att sitta inne din mikrovågsugn dem tills problemet är löst. Helt enkelt kasta fällan i din utanför soptunnan för bortskaffande.

• Strö boric syra eller mat-grade kiselgur inuti och runt din mikrovågsugn. Använda produkter inuti sömmarna av dörren till mikrovågsugnen eller något annat område där buggar kan ange. Båda ämnena är dödliga vatten buggar vid förtäring. Men håll barn och husdjur från borsyra och kiselgur. Dessutom noggrant bort produkterna med en vakuum, pensel eller pappershandduk, sedan använda en renare för att ta bort kvarvarande material kvar innan du använder mikrovågsugnen igen.

• Titta runt utsidan av ditt hem och täta eller täta införselorter för vatten buggar. Fylla i hål, förhindrar sprickor och klyftor ofta vatten buggar kommer in ditt hem i första hand.