mynewspapers.net

Hur bli av svår åsar på miniatyrer

Hur bli av svår åsar på miniatyrer


Vertikala åsar på miniatyrer och naglar kan orsakas av många skäl som undernäring, brist på fukt eller eventuella underliggande sjukdomar. När du blir äldre, ökar förekomsten av åsar. Fullständig borttagning av åsar kommer inte att ske över en natt. Finns det några saker du kan göra för att dina miniatyrer och naglar ser bättre och förhindra åsar i framtiden.

Instruktioner

• Ät en hälsosam kost som är rik på vitamin A, B-12 och C, kalcium och biotin. Några exempel på vitamin-rika livsmedel är valnötter, jordnötter, paprika, broccoli, tomater, potatis och ägg.

• Dricka minst åtta glas vatten om dagen. Brist på fukt, inklusive fukt på insidan, är en orsak till åsar i naglarna. Håll dig väl hydrerad.

• Använd handskar vid trädgårdsarbete eller utför arbete som kan skada dina naglar. När diska, bära gummihandskar. Med dina naglar i vatten för länge kan bidra till åsar och dålig spik hälsa.

• Ta hand om dina naglar och försiktig när du gör det. Trimma fil naglarna ofta, och när arkivering, alltid i en riktning--aldrig tillbaka och tillbaka.

• Tillämpa en lotion fuktkräm på dina naglar hela dagen och på kvällen innan sängen. För att öka fukt retention, bär tunna fukt handskar på natten efter ansöker lotion.