mynewspapers.net

Hur bli av squash buggar med tvål och vatten

Hur bli av squash buggar med tvål och vatten


Squash buggar är en pest för alla sorter av squash, pumpor, meloner och kalebasser. Vuxen squash buggar och deras avkomma foder på saven av squash vinstockar, som så småningom kommer att döda löv och blad. Yngre, svag squash växter är särskilt sårbara för angrepp från squash buggar. Fånga buggar och drunkning dem i tvål och vatten är en kemikaliefri metod för att döda buggar och du inte behöver useinsecticides på ätbara squash växter.

Instruktioner

• Lägga bitar av plywood eller tidning i jorden kring squash växterna. Squash buggar kommer att samlas under materialet under natten. Lämna plywood eller tidning på plats över natten.

• Fyll en hink med varmt vatten. Lägg tillräckligt flytande diskmedel tvål för att skapa SÅPLÖDDER. På morgonen, lyft bitar av plywood eller tidning från marken och doppa dem i hinken med tvål och vatten att dränka squash buggar.

• Ignorera plywood eller tidning och Fyll hinken med färska tvål och vatten. Undersöka squash växterna för eventuella återstående fel. När du hittar dem, plocka dem utanför anläggningen och släppa dem i det tvål och vattnet. Särskild uppmärksamhet på undersidan av bladen.

• Skrapa bort eventuella squash bugg ägg du hitta på bladen med en hand murslev. Doppa murslev i tvålvatten att skölja bort äggen.