mynewspapers.net

Hur bli av spindlar Under takfoten i mitt hus

Hur bli av spindlar Under takfoten i mitt hus


Spindlar brukar bygga sina webbplatser på oönskade platser och anses en pest att många husägare som ett resultat. De finns ofta i wood högarna eller i trädgårdar, men också trivas i hem och byggnader. Enligt University of Idaho, ett brett utbud av spindlar, inklusive house spindeln och spindeln svarta änkan, är vanligt förekommande i huset takfoten. Kombinera en mängd olika metoder att framgångsrikt bort ditt hus takfoten av olägenheter spindlar.

Instruktioner

• Bifoga ett munstycke till en vattenslang och spraya området i ditt hus takfoten med vatten för att slå ner och förstöra spindelnät, ägg säckar och spindlar.

• Spraya en flytande insektsmedel under takfoten och direkt på alla synliga spindlar, som de flesta sitta mitt i deras web utan att komma i kontakt med en yta. Läs och följ alla etikett riktningar noggrant innan du använder något insektsmedel på ditt hus. Återanvända insektsmedel i ditt hus takfoten regelbundet att hålla olägenhet spindlar i schack.

• Byt ut alla lampor runt ditt hus med gul eller natrium ånga lampor. Enligt University of Rhode Island landskap trädgårdsodling programmet hjälper med gul eller natrium ånga lampor vid utanför entréer minska natt-flygande insekter som lockar spindlar.