mynewspapers.net

Hur bli av sork i vår bil

Hur bli av sork i vår bil


Sork eller äng möss anställa som de vanligen kallas, regelbundet förödelse på grödor och hem. Förstöra grödor och hus, sätta in möss är är kan bidra med förstörelse på fordon. Sätta in möss in bilar på jakt efter mat och husrum. Lära sig hur man permanent och effektivt bli av med sork är nödvändigt om du vill behålla din bil sjukdomsfria.

Instruktioner

• Rengör din bil. Sork är attraherad av bilar som är oren. Ta bort alla sopor från bilen och placera det i en säkert soptunna. Använda en bärbar vakuum för att plocka upp alla herrelösa smulor.

• Lägg snapin-fällor i bilen. Cornell University Cooperative Extension av Chemung County, New York, rekommenderar med en nypa havregryn eller jordnötssmör strös över avtryckaren i fällan som bete. Placera fällor i lätt-till-syn områden. Sätta på ett par engångs latex handskar och ta bort de döda sätta in mössna från snapin-fällor och placera dem i en säkert soptunna.

• Plats möss repellenter som Pepparmyntolja, i bilen att hålla sätta in möss i schack. Enligt Harnett County, North Carolina, trädgårdsnäring förlängning Agent Gary L. Pierce, har sätta in möss en mycket angelägen luktsinne. Doppa några bomullstussar i pepparmyntsolja och placera bomullstussar i din boot och under några bilsäten. Ersätta pepparmynta-belagd bomull bollar varannan vecka för att säkerställa varaktig framgång.