mynewspapers.net

Hur bli av Rose buskar

Hur bli av Rose buskar


Olympia Rose samhället sägs att "Det finns inget botemedel för mest ros sjukdomar." (Se referenser Secion 1) När en rosenbuske får en sjukdom, är det bara en tidsfråga innan det kommer att dö och måste tas bort. Rosor är ganska lätt att bli av med, och det spelar ingen roll om de är levande eller död. Om du har en spade, ett par tjocka läderhandskar och en vattentäkt, är det ganska lätt att bli kvitt rosenbuskar.

Instruktioner

• Våt området runt basen av rosenbuske tills marken är mättad med vatten med hjälp av en trädgårdsslang.

• Avskurna rosenbuske vid sin bas med hjälp av träd beskärning aktre språnget och handskar. Skär en stam av rosenbuske i taget tills du kommer till basen att undvika att peta dig själv med en nagel. Kasta alla steg stjälkar i en hög.

• Gräva ner 18 till 24-inches två-fötter ut från stammen av rosenbuske med en spade. Dra i spade handtaget mot dig efter varje gång du försätta det i jorden för att lossa jorden runt rotsystemet rosenbuske. Gröp ur jorden runt rosenbuske tills tap roten tas bort helt. Gräv med trädgård spaden ta bort alla tecken på kvarvarande rotsystemet.

• Tillåt rosenbuske att torka ut och sedan bränna den med matcher om tillåten, annars kasta sticklingar och rötter i din soptunna och har företaget vägrar dra det. Om inget av dessa alternativ är tillgängliga och du har en villig granne, gräva upp hela rosenbuske i takt med rötterna och ge den till din granne för återplantering.