mynewspapers.net

Hur bli av råttor utanför

Hur bli av råttor utanför


Ta bort råttor du måste vidta nödvändiga åtgärder för att upprätthålla och rensa upp i områden utanför som kan locka till sig råttor. Styra råttor från det ögonblick du först syn dem är också viktiga eftersom de kommer så småningom hitta sin väg in, särskilt under de kallare månaderna. Järnaffärer bär många råtta avskräckningsmedel. Du hittar också produkter online.

Instruktioner

• Städa upp områdena utanför där råttorna kan gömma eller kan vara lockade också. Detta inkluderar soptunnor, wood högarna och sällskapsdjur mat behållare. Skära ner förvuxna buskar och träd.

• Bestäm vilken typ av råtta avskräckande är rätt för jobbet. Besök en järnaffär eller söka på nätet för att köpa avskräckande. Om du har inga barn eller husdjur, rekommenderas en bete blockerare. Agn blocker är en liten station som råttor kommer att gå in eftersom de lockas till pasta/bete du placera inne. En gång inuti råttan kommer inte att kunna få ut från stationen. Betet är giftiga, så råttan kommer att dö från att äta den. Det finns också en fälla inuti som kommer att knäppa ner på råtta som en back up åtgärd. Om du har barn och husdjur, är råttfällor det bättre alternativet. Genom att sätta någon form av bete (ost, jordnötssmör) i ena änden av fällan, kommer råttor att lockas till fällan. Råttan blir nära fällan, kommer det snap stänga. Råttan kommer att vara instängd och inte kan överleva.

• Placera råttan avskräckande på platser som råttorna ofta utanför. Av bete blockerare bör placeras i hålen och vägarna Rats. Fällor kommer inte fungera lika bra i hål, så placera dem på fast mark i områden råttor gillar att täta. Ställa in avskräckningsmedel på flera ställen. Det kan ta flera försök och flera plats växlar tills alla råttorna är borta, så ha tålamod.

• Fortsätta att upprätthålla utsidan av hemmet.