mynewspapers.net

Hur bli av råttor under huset

Hur bli av råttor under huset


En gång etablerat sig råttor och andra skadedjur, är de svåra att kontrollera och eliminera. Kanske är det bästa försvaret för att bli av råttor förstå dessa gnagare är vanedjur. Ohyran söker en konstant näringskälla och en plats för skydd att höja deras avkomma. Kontrollera dessa två aspekter kommer att gå en lång väg att befria hem för skadedjur. Det kommer att ta flit och ihärdighet att bli av råttor. Praxis måste vara del av rutinunderhåll som kan leda till eliminering.

Instruktioner

• Håll alla matavfall och sopor i en metall papperskorgen behållare som kan vara tätt förseglade mot eventuella intrång. Ta bort den råttornas mat källa är nr 1 steg i kontrollen.

• Placera alla torrfoder varor i en förseglad torr mat behållare, helst metall. Aldrig kan torkad mat varor förblir öppen eller vänster gnagande tänder av en råtta. Rensa upp någon torr matrester och avyttra det ordentligt.

• Ta bort allt material från hemmet, som fallna isolering eller annat skräp. Material enligt hemmet kan ge stora häckande möjligheter för råttor. Hålla alla vegetation från hemmets fundamentväggarna. Råttor används tjock vegetation för häckande material och kanske en näringskälla.

• Kontrollera alla öppningar till hemmet och nedan i en krypgrund. Försegla alla öppningar som är större än 1/4 tum i diameter. Var noga med alla dörrar Stäng ordentligt. Använda lås för att hålla dörrarna stängda. råttor kan knuffa öppna dörrar och tillträde till lokaler.

• Ange råtta fällor och gift beten i områden där ohyran en gång hittade mat. Ange fällor och beten så snart som möjligt. Stuff området råtta fälla bete med slät jordnötssmör. Råttan kommer att försöka träna så mycket av jordnötssmör som möjligt, snubbla mekanismen. Hålla inställning fällor och placera betet långt efter tecken på råttor har försvunnit. Råttor kan ha eliminerats, eller de kanske har just flyttat till ett annat område tillfälligt och kan återvända.