mynewspapers.net

Hur bli av råttor som äter mina tomater

Hur bli av råttor som äter mina tomater


Råttor är en gemensam pest utanför bostäderna och i trädgårdar. De äter nästan alla livsmedel, däribland tomat frukt rätt av växterna. Du känner igen skadan från råttor av deras spår och spillning runt växterna. För att eliminera en råtta angrepp i tomat trädgården, Ställ in fällor och fastställa avskräckande medel som kommer att hålla råttorna bort.

Instruktioner

• Ta bort övriga livsmedel källor som kan frestande råttor till dina tomater. Detta kan inkludera hund matskålar eller en komposthög i närheten.

• Häll tre till fem moth bollar i en liten tygpåse. Köra en påle i marken bredvid din tomatplantor och knyt påsen till toppen av insatsen av sträng förslutningar. Moth bollar är en naturlig råtta motbjudande, men de lös i regnet så du kommer att ersätta bollarna efter varje regn. Vara säker på att nattfjäril boll indränkt kan regnvatten rinna på tomaterna.

• Köp fox urin pellets från en lokal jakt butik och sprida dem på marken runt tomaterna och runt perimetern av trädgården, enligt anvisningarna på paketet. Byt ut pellets efter varje kraftiga regn.

• Sätta ut råttfällor hela tomat trädgården och längs kanterna av trädgården. För bete, smeta jordnötssmör på avtryckaren. Kolla fällorna dagligen. Om en råtta utlöser fällan, väska Använd skyddshandskar och göra sig av med kroppen i en papperskorg.