mynewspapers.net

Hur bli av råttor med en motbjudandeRåttor kan invadera en trädgård eller gård, och många människor betonar över hur man utrota dem utan att göra en enda röra eller använda skadliga kemikalier. Rat avskräckningsmedel finns i byggvaruhus och är ett enkelt och säkert sätt att skrämma råttor från din gård eller trädgård. Några avskräckande medel är doftande likna fox urin, och när råttor upptäcka doften de kommer att bli rädda för rovdjur och lämna. Andra är oljebaserad och avger en doft som avskräcker råttor. Läs anvisningarna på den motbjudande du köpa för det specifika beloppet som ska användas i ett visst område.

Instruktioner

• Leta upp några gnagare hål runt din gård eller trädgård. Dessa områden kommer att vara främsta mål för råtta myggmedel.

• Strö motbjudande direkt i varje råtthål, som kommer att orsaka råttor att tömma hålet och lämna.

• Strö motbjudande i en omkrets runt din trädgård. Detta kommer att orsaka råttor att lämna och motbjudande kommer att hålla dem borta. Du kan också sätta en liten mängd av motbjudande på papperstallrikar och sätta plattorna under ditt hus enhet råttor borta från undersidan.