mynewspapers.net

Hur bli av ogräs i St. Augustine gräsNär en St Augustine gräsmatta är frisk, tränger det effektivt ut ogräs tillväxt. När gräsmattan blir stressad eller försvagas av skadedjur, exempelvis kommer ogräs snabbt gror och multiplicera. Gemensamma cool säsong ogräs inkluderar skogsstjärna och klöver, som trivs när St. Augustine gräset är vilande. Årlig ogräs som crabgrass måste hanteras innan de har en chans att växa fram. Att bli av med ogräs i St Augustine gräs kan vara en utmaning och kan ta lite tid om det finns tunga angrepp.

Instruktioner

• Identifiera typ av ogräs som växer i St Augustine gräsmattan. Ditt län kooperativa Tilläggsagenten kan hjälpa dig med detta. När identifierats, fråga agenten för rekommendationer av lämpliga ogräsmedel att använda för att döda ogräs.

• Välj en vindstilla dag att spraya ogräset med efter framväxande ogräsmedel. Om St Augustine gräset ligger intill blomsterrabatter, täcker plantorna med en tarp eller plastfolie för att skydda dem från någon herbiciden drift.

• Häll bekämpningsmedlet i tank sprutan enligt instruktionerna föreslog på etiketten. Om du använder pre framväxande ogräsmedel, rekommenderar turf specialister på University of Minnesota förlängning använda ogräsmedel granulat och tillämpa med en gödsel spridare.

• Spraya gräsmattan av vajande munstycke staven i även bågar, från vänster till höger, när du går bakåt, tills gräsmattan är helt täckt med produkten. Om du sprider pre framväxande ogräsmedel granulat, sprida halva bekämpningsmedlet i remsor, kör norr till söder, och den andra hälften i remsor med öst till väst.

• Vänta 48 timmar (eller den tid föreslog på skivbolaget herbicid) innan vattning.

• Återställa bekämpningsmedlet i sex veckor.