mynewspapers.net

Hur bli av nikotin fläckarNikotin från cigarettrökning kan orsaka fula fläckar på ytor i ditt hem och på dina tänder och fingertoppar. Hem med nikotin fläckar har en gulaktig film på väggar och tak, och de tenderar att lukta unket. Tänder och fingertoppar som blivit fläckade av nikotin ser gulnade och grådaskig. Dessa enkla tips kommer att hjälpa att bli av nikotin fläckar i ditt hem och på din person.

Instruktioner

Hur bli av nikotin fläckarBlanda en lösning av en del ammoniak till tre delar varmt vatten i en plasthink eller handfatet. Bär gummihandskar, skölj en svamp eller trasor i lösningen och skrubba väggar eller tak som har blivit gulnade och illaluktande från nikotin. Skölj och upprepa proceduren efter behov.Spraya ett badrum renare som skura bubblor på vinyl tapet eller plast ytor inne i ditt hem som har blivit målat med nikotin. Kan formeln för att stå för en minut eller två och torka bort med en fuktig svamp eller städning trasor.Anges öppnade behållare bakpulver i rum som fortfarande har kvardröjande doften av nikotin, eller lukt av ammoniak eller badrum renare. Bakpulver hjälper absorbera lukt.

Hur bli av nikotin fläckar


Gör en pasta av bakpulver och några droppar vatten. Sätt detta på din tandborste och borsta tänderna två gånger dagligen med pastan att ta bort nikotin fläckar från dina tänder. Även om pastan kommer smaka salt, det hjälper att ta bort fläckar och är inte nästan lika slitande som lite tandkräm på marknaden som är specifikt för cigarettrökare.Häll väteperoxid i handfatet eller badrum handfat, att skapa en formel för en del peroxid till en del varmt vatten. Blöta fingertoppar som har blivit fläckade av nikotin i lösningen i fem minuter. Upprepade behandlingar tar bort nikotin fläckar från fingertopparna. Var noga med att använda gott om handkräm efter dessa behandlingar som peroxiden kan orsaka fingrarna bli ytterst torr. Följ dessa enkla, kostnadseffektiva åtgärder för att bli av nikotin fläckar i ditt hem, på tänderna och på fingrarna. Borttagning av fula gulnande och unkna lukten blir uppfriskande förändringar för dig också för dem omkring dig.